kalau bising sila tekan X...hihihihi

Tuesday, February 15, 2011

LIVE IN MY OWN WORLD

ASSALAMUALAIKUM....


first skali...selawat ke atas junjungan nabi Muhammad SAW...selamat menyambut hari maulidurrasul... aku tak tido sepanjang malam...layan kucing, tengok tv and buat keje untuk mama...ALHAMDULILLAH....dah siap dah carta organisasi aku nih...bile tengok mama senyum happy dengan keje aku, hilang la segale penat lelah buat mende alah ni....




besides carta organisasi, aku tolong design bendera untuk rumah sukan skolah mak aku jugak...
<NAMPAK SANGAT LA AKU BOSAN GILE NAK MATI KANNN>
rumah merah:perpatih....
since MERAH, idea aku buat kan dragon lah kat bendera tu...ni la hasilnye...




simple je..conteng gune pencil, then gune PELAKA kale putih.. tepi2 tu touch up sket gune marker pen nak cover kecacatan...hahahaha...i miss my school days lah..especially mase hari sukan...penat, tp bile fikir balik, it was fun...buat bendera, "panji panji" rumah sukan, buat khemah rumah sukan, reka design baju untuk kawad rumah sukan, .i used to do all these things every year..kalau tak design, aku tolong kale bendera, tolong buat sikit2 la...huhu,...jadi lah kan....


ASNA, my so called 'HUSBAND'  is coming to my house today....pukul brape tak tau lah...saje borak2 and do stuffs together...aku harap PERT pun datang since die dah nak balik KOREA dah 20haribulan nih...


Tghari sat lagi maybe nak gi carik barang sikit ngan mama....memandangkan adik aku dah kene kurung kat asrama, die mintak kirim hadiah untuk BF die plak...haiyooh!!! kene la aku gi carik hadiah untuk laki die...ahad ni gi lawat die kat hostel...kesian die...kah3..MERASA LAH KAUU....saba ye..aku pun dulu camtu jugak dok hostel..HAHAHAHAHA...skang aku boleh gelak shyton untuk kau...


mama masak nasik goreng pagi nih..nak gi breakfast jap..babai...


ASSALAMUALAIKUM..

1 comment:

asna ashraff said...

tu lah kalau orang2 single ni mula la nak panggil orang lain 'so called husband' bagai kan. haha

bendera kau buruk wei. kesian umah sukan sekolah sedia raja tu. (kan sekolah mak kau sekolah sedia raja kaaan?)

aku sampai petang2 siket since kau tak tdo lagi aku mmberi ruang untuk kau tido.