kalau bising sila tekan X...hihihihi

Friday, February 11, 2011

ASSALAMUALAIKUM

alright...here it goes...my first post as a blogger....blogger ke? pfft...


ade ramai je kengkawan wat blog...kadang2 bace jugak dorang punye...tak pnah plak terfikir nak buat blog sendiri sebab aku pemalas nak menaip2 bagai...haiiih...since aku dah bosan gile dok umah tanpe buat ape2, meh la aku share apape cite kat sini...


buah cempedak di luar pagar,
amek galah tolong jolokkan,
saye si tua baru belajar,
kalau salah tolonglah jolokkan...


basically the blog will be about my world lah....my family, friends, life, activities....kalau sudi bace lah...tak sudi tutup sudaaaah~~ kui3..

hahaa suke plak aku tukar2 kale nih..

WooOOOoOooOoOoOoWWw~~  

sumpah kampung aku weiii....mintak maap lah...first blog la katekan...aku still tgh godek2 lagi ape yang ade dalam ni..ape yang aku leh buat lagi..so, slow2 lah aku akan belaja wat mende nih....wakakaka...excited plak..

ok lah..next post biarlah ilmiah sikit..ni saje je cube try test......
chekuduk aneez..kau suruh sebut kan...hah aku sebut lah...ekekekeke...

papai..... <--- perlu ke dalam blog nak babai2 bagai?? 



ASSALAMUALAIKUM.....








3 comments:

" KK " said...

slmt dtg ke dunia blogger....

aneez cekhuduks bacee said...

ahahhahahaha.....trimas2 tulis name aku.....btw sgt kreatip berkaler2

asna ashraff said...

jangan nak JOLOK JOLOK sangat lah