kalau bising sila tekan X...hihihihi

Wednesday, February 16, 2011

KISAH ATOK,MINAH PUNK DAN TAMAN BUNGE

Assalamualaikum..


sorry la agak kasar entry nih tp aku terbace plak cite nih...


Pade suatu hari, Seorang atok tua warga emas tengah duduk kat kerusi di sebuah taman bunga...
"sape mangse aku nak usha nih.."

 sambil menikmati udara petang.. Tiba-tiba datang la sorang minah punk ni and duduk di sebelah si atok tersebut…

Rambut minah tu plak itu dicat biru ngan purple, rambut-rambut yang tegak plak dicat hijau merah kuning and oren segale lah... pakai plak subang pelik2.... Orang tua itu dok tatap je minah ni lame2.…



Berasa terganggu dengan tatapan atok itu.. minah punk itu bertanya.. “Eh, atok.. kenape tenung saye macam tu..? dulu waktu atok mude2 takkan la tak penah buat keje gila-gila macam ni? tak macho la atok...”



Setelah menarik nafas panjang… atok itu menjawab.. “ya udah..Mesti la pernah derr... Dulu ATOK pernah mabuk teruk..tige belas botol arak ATOK minum..


ouh saye kire ye..ade 13 kesemuenye..

dan ketika mabuk itulah  ATOK
 terogol saekor burung kakatua. jadi sekarang ini ATOK keliru… jangan-jangan kau ni adalah anakku...kau ade iras2 mak kau sikit”

atok love you


minah punk yang tersentap terus melempang atok tu dan berlalu pergi....
adehhh~~~

p/s: the moral of the story is, jangan sesekali pun dalam hati nak kacau minah punk...sebab diorang garang...LEAVE THEM ALONE...


Assalamualaikum...



2 comments: