kalau bising sila tekan X...hihihihi

Monday, April 4, 2011

DINDA PEMBOROS

ASSALAMUALAIKUM....


mood: jiwang leleh
lokasi: bilik kesayangan


aku bersyukur kerana dikurniakan hidup macam ni...walaupon slalu merungut pasal life aku, tapi aku tau la ade orang terima ujian lagi berat dari aku...lagi susah dari aku..makan pakai tak cukup, kais pagi makan pagi kais petang makan petang..so Alhamdulillah....


harini baru 4 haribulan...gaji baru masuk sminggu lebih...and skang dah pokai...ade lagi 21 hari untuk next gaji...ape aku buat??? habis beribu dalam mase sminggu lebih je? kau mmg boros!! aku benci sifat boros kau!!!!
bile gaji masok je, dwet belom sempat jatuh ke dasar akaun yang kontang tu, aku dah gi ATM kluakan dwet nak gi shopping..simpanan untuk mase depan? NAN HADO....bile la aku nak start menyimpan ni...umor dah meningkat...kubur kata mari, rumah kata pergi...nanti adik2 perempuan ko nak kawen, dah tak dapat nak tolong....ape laa ko nih..
aku rase bukan aku je ade masalah kewangan...orang lain pon same..kui3...takde ke sugarmummy ke sugardaddy ke nak spedo...seronok sket....baru boleh enjoy...nak carik part time job, takut kampeni panggil untuk fly pulak....so aku duduk je rumah makan gaji buta....dwet tetap habis jugak...wei camne nak hidup ni wei??? tadi siang bogo call...pon cite pasal ni jugak..horror!!! hidup nak vogue, shopping merata2, jalan2 merata2....pastu bile habis dwet, makan megi jee...elok sangat la tu....ngeh3..ok enough cite sal dwet...sugarmummy and sugardaddy boleh contact saye pasni okay...013398****...service baek munye... wakakakakkakaka....atoooi...gurau je okay..marah plak mak aku bace kang...


ok nak cite sal lagu 'dinda' kat blog aku ni....sekian lame aku dok carik lagu ni baru jumpe smalam..horror la...lagu ni dari cite NA O MEI sebnanye..dah lame dah cite ni..dah takde kat tv dah pun..and aku sangat suke cite tu sebab ade ryzal jaafar...sape beliau? GOOGLE je...aaaaah lambat...ni beliau..


hmm hmm hmm and of course sebab ade elly mazlein...GOOGLE gak....comel dow...wakaka...jiwang gile lagu neh...harap2 korang pon suke lah ye...malam tadi aku dok ulang2 lagu ni sampai lebam...arini pon ulang2...


ape lagi aku nak bebel ek....takde...ok papai...


ASSALAMUALAIKUM...

11 comments:

Nellisa Hasan said...

you know...I dulu pun boros gak. Tapi I perasan I jenis tak usik duit once I dah bank in dalam account yg satu lagi. Then, I sorokkan atm card kat tempat yang I malas carik. Haha...try la.

chekuduks bacee said...

hahahhaha.....aku suke gak lagu tuh.....siap record2 lg nk tau tajuk die dlu.....menjiwang yer nyahh skrang...ngehehhee

syafiq othman said...

elis, yeah i should try jugak care u tuh nnti..hui3...tp i tatau sejauh mane i boleh tahan tak kluakan dari bank tu..kui3...

kuduk, wei kite same taste wei..ape ko suke aku suke..caya lah kuduk....kite mmg jiwang nyah...wakakakaka..

Mfs said...

jumpe mamat ni kat klcc..hhhaha

syafiq othman said...

mfs, walawey jeles2..hahaha nnti klu jumpe lg smpaikan salam i...

Joey said...

nanges sebab pilot pun boros jugak...


p/s jom gi shopping? LoL.

syafiq othman said...

joey, hahaha tak boleh tahan nafsu la...

pss: hey jangan la ajak shopping skarang...boleh nanges la...ngahahahaha

asna ashraff said...

woit. aku tak tahan gila lagu kat blog kau ni. horror! and aku rindu satu benda.. kah kah.. benda tu aku baru ternampak kat blog kau.

cube teke!

syafiq othman said...

hahaha wei lagu ni layan wei....wakakaka..haha ko rindu ape? i love toxic waste? hahaha nanti aku pulangkan la....

asna ashraff said...

cet kau tahu je kan. tak tak kau hambik la baju tu. aku dah pon bagi kau. lolz

syafiq othman said...

ngahahaha...aku sayang kau asna...huhuhuhu...