kalau bising sila tekan X...hihihihi

Thursday, April 7, 2011

SURAT CINTA

you,
bangi, selangor.
___________________________________________________________
syafiq othman,
bongek,negeri sembilan.

7 April 2011


Assalamualaikum....
kehadapan u yang dirindui, <wah! ayat karangan>
thank you sebab sudi borak ngan i every night...dan sepanjang pagi ni i bercakap sorang2, membayangkan tgh bercakap dengan u..gile kan?? i never ever did this before..tapi i tak boleh luputkan u dari fikiran i skarang ni...if only u tau cammane i rase kat u skarang ni...haiiih..kuat berangan i 2-3 hari nih...sume salah u...kui3...
tadi kol 4 pagi i klua ngan asna...kitorang gi makan mcD kat senawang..chitchat gossip2 sket, pastu asna hantar i balik rumah....fyi, asna is my bestfriend...he knows almost everything about me...so u tau la ngan sape i klua..nanti i kenalkan u ngan die okay...i minum coffee, lepas balik breakfast i dah tak boleh tidur sepertimane yang i selalu buat every morning lepas subuh...hmm...
i belum beli no maxis lagi..skang i still pakai no celcom i...nanti i dah beli i'll let u know eh...i ingat nak spend my weekend dengan u..i nak ajak u gi mandi sungai, teman i panjat gunung, mandi air panas, tengok lembu...wakakakakaka... tapi since u ade test on saturday, takpe lah...kite postpone lain kali la okay... sedih je i tapi u nye study lagi penting.....but in case ur test cancel ke ape bgtau i eh.. =)
lame betul tak menjiwang camni...ngeh3...hmm...u,  i nak serious kali ni..i tak nak main2 dah...i harap u pon serious la dengan ape yang u cakap..ok yayang? jangan main2kan i...da banyak org mainkan i...jangan reject i...slow2 kayuh la..u kene percayakan i, i akan percayakan u...i'll try my best to be a good boyfriend of yours...i promise....hmm..ape lagi i nak bebel eh...


i suke dengar suare u..somel je...hahaha...so rajin2 la gayut ngan i... i harap malam nanti u cerita about your day pulak okay..good luck dengan class...blaja rajin2...


nak menjiwang panjang2 pon tak reti dah...cukup sampai di sini saja untuk hari ni ye you...i nak tido...coffee effect dah habis..huhuhu...


i miss you so much...so so so so so so so so so muchhh!! u mmg da jadikan i gile..mmuah3... Assalamualaikum..




yang benar,

(syafiq othman)

9 comments:

chekuduks bacee said...

wuwuwuwutttt so suweeeeeeettttt......lpas asna harussss bwk jumpe aku plak....kim salam kat junior aku tuh....wahahaha.....semoge berbahgia bongekkkk....

Nellisa Hasan said...

who's that lucky girl?

asna ashraff said...

1st: motif aku si patric? haha nasib baik color pink.
2nd: wuuu bagus kau guna maxis. kurang sket credit aku nak bazir kat kau yang tak berbaloi ni.
3rd: kau mmg tak cukup kaw kaw jiwang lagi. ade ke letak 'yang benar' letak la 'yang merindui mu' ke 'yang sentiasa memikirkan mu' ke.
4th: aku syukur kau happy :) stakat tu je lah aku syukur. hoho
5th: initial kau horror!

syafiq othman said...

kuduk, haha sah2 la aku bawak die jumpe senior die pasni...kau jangan buli die plak... ngee..

elis, alamak soalan panas..nanti dah settle down sume2 i bgtau okay...

asna,
1)sebab kau pinkish! sebab tu kau patrick...
2)belom beli ye...kalau aku beli aku gune untuk die je la...ngahahaha
3) aku kan horror bab2 jiwang ni..kene banyak blaja...
4)thanks asna..aku tau ko pon bhgie skang kan...hehe
5)initial aku mg camni sejak dulu mmg horrrrrrrrrooooooorrrrrrrr~~ sabo je la...

AimanAriffin said...

waaaaaaa bestnye jatuh cinta. jeles jeles jeles hehe. the feeling of falling inlove is good, but know what your putting urself into ok? :)

mista cookies said...

OMG!! so sweet la u syafiq. siyesly really touching bace diz entry. ur best entry ever! ngan bground music yg jiwang cani.. adeh.. sgt2 untung la org neyh. ade special entry utk die. sgt2 touching la.. huhuhu.. gud luck syafiq!! =')

syafiq othman said...

aiman bulat, tu la...kene pandai jaga lepas ni..yang lepas jadikan iktibar dan pengajaran...

kukis, thank you.....hehehehe mmg special untuk die...i hope die happy..i nak die happy...

qistinasano said...

semoga bahagia......

syafiq othman said...

thanks qiss... =)