kalau bising sila tekan X...hihihihi

Thursday, April 14, 2011

INSECURE

ASSALAMUALAIKUM...


arini aku cambiase lah..takde aktiviti selain sambung buat spongebob aku...hmm...and hari ni rase sedih sangat...mule2 tadi ingat sebab kesan accident hari tu...now dah tak leh nak klua jalan2..kereta kat workshop lagi...tapi sebenarnye aku ok je kot pasal accident tu...ade mende lain yang buat aku risau ni...


Aku ade suke kat sorang ni...hari-hari aku gi page die dok refresh page die sepanjang mase aku online...aku rase aku dah gile dow...ok la aku mmg stalker tegar kalau aku dah suke someone tu....kat facebook la obviously...orang cakap kalau cinta, jangan bagi 100%...tapi aku dah bagi kot...my fault..aku terlebih excited sebab suke die sangat2 kot...


die ni baik la orangnye...almost everyday aku call die and borak2 sume...timbul pulak rase sayang..biase lah kan..kalau dah kenal lebih sikit, mule la feeling2...salah aku jugak ke munculnye rase sayang ni??? hmm...die cakap die sayang aku jugak...bile aku denga je die cakap i love you too segale bagai, mmg tak fikir lain dah...happy la aku...tapi aku still rase insecure....


die ni ramai orang suke die....arini aku terjumpe lagi sorang mamat ni suke die jugak...dalam hati aku, "ya tuhan, cammane la aku ni...am i just an option to you??" if so, bagitau terus terang so tak perlu aku tertanye2...kalau aku dalam hati kau, terus terang jugak...i'll be fricking happy about that and i'm ready for a commitment...


kadang2 bile dah terlebih stalk ni aku rase cam bodoh pon ade...kenape tak boleh percaya je die since die dah cakap die sayang aku?? hmm...memang aku percaya...tapi bile rindu, mesti nak tau ape die buat...stalk punye stalk, bile nampak mende2 yang tak sepatutnye, dah down, sedih..horror la aku...susahnye bercinta!!!!!! patut ke aku hentikan perbuatan stalk ni?


aiyo...nanges2....


kalau tak stalk, tak puas, kalau stalk, dah makan hati......aiyoo....ape lah nasib aku nih....but i believe if you're truly mine, you will come to me...aku ni takde pape kot...orang biase je..tak kaye pon, tak ensem pon, tak tinggi pon, tak tough pon...kurus kering je...yang aku ade untuk si die ni, cinta aku yang ikhlas, dan aku nak bersame ngn die ni....<kan da klua ayat chenta 60-an aku dah> god help me...atau aku ni tak layak mintak tolong tuhan since aku tak rapat sangat pon dengan Dia...hmm...


apapepon im hoping for the best...and if only you know how much i want you hun....




ASSALAMUALAIKUM....

10 comments:

mista cookies said...

alololo.. comey je dak neyh.. xpe, die pun syg u la. xyah nk pkir sgt k.. juz trust je ape yg die ckp k.. trust die!! =)

nurul said...

U panggil die hun...?
huhu...same like me...

qistinasano said...

sekiranya dia memang jodoh untuk fiq, walaupun dia lari ke pelusuk dunia pun...dia tetap jodoh fiq....
sekiranya dia bukan untuk fiq @ jodoh fiq...walaupun dia berada dekat dengan kita, kita tetap tak boleh gapai dia atau miliki dia...
percayalah Allah telah tetapkan kita hidup berpasangan sama ada cepat atau tidak sahaja jodoh kita....banyak2lah berdoa kepada-Nya.....

syafiq othman said...

kukis, tu la i harap die betul2 la...coz i know how hard it is to find someone yang betul2 sayang kat kite...

nurul, huhu haah..hun..huney..cambest plak..

qiss, thank you...lega i dengar advice you... =')

zeek said...

S.O. nice vlog!!

syafiq othman said...

huhu thank you zeekzoik.... =)

Zz~ said...

auwww, don't worry..nway, i wish you all the best also!

syafiq othman said...

awww~~~ thank you zz =)

reez said...

go extra mile.make an effort to make her sayang u even more...then u'll nothing to worry mso

syafiq othman said...

yup i will....dah terlalu sayang la nak lepaskan...hmm... thanks reez... =P