kalau bising sila tekan X...hihihihi

Monday, March 28, 2011

PENGANGGUR

ASSALAMUALAIKUM...


lame dah tak update blog...cume takde topik nak caka ape...hurmm...now aku kat rumah papa, subang...rase macam nak balik kampung....sepatutnye aku keje arini...but kampeni cancel my flights last minute...sooooo aku duduk je lah tanpe buat ape2..jadi penganggur terhormat....nak tgk wayang, BOSAN! nak jalan2, dah penat jalan menghabiskan duit.. stress jugak bile tak keje...income tak manyak, tak leh nak enjoy sangat...


my weekend can be considered awesome sebab aku spent time dengan orang2 yang aku sayang....jumaat aku ngan mama ngan papa and jue, sabtu gi shopping, then klua with my bestfriends asna and bogo, ahad movie with my ex...tu pon kire fun ke? hmm...berkawan happy2? YES...getting back together? NO....


orang cakap aku sombong..sorryyy~~~ aku tak penah pun nak jadi sombong ke ape...i choose not to be too close with people...melainkan family and bestfriends la...banyak drama nanti.which is the major reason i dump peoples from my life...letih ngan drama bengap...orang cakap aku hanye bercakap dengan orang yang aku nak cakap...hmmm...sape tak macam tu? sape gile cakap ngan sumorang? sorry again...this may sounds rude and arrogant tapi kalau ko betul2 knal aku, korang akan faham lah...enough of merapik2...


kenape aku tulis blog? at first cume nak try mende nih... since my bestfriend asna memang layan blog..he's the reason i started blogging...and lepas tu aku discover la blogspot ni sendiri...menarik jugak..aku suke bace pasal orang lain...most of the time aku bace cerita orang daripada tulis cerita aku sendiri...huhuhu...aku tulis untuk diri sendiri...sorry la kisah aku 'uneducational', 'uninspirational'....tak suke tutup sudah..tak yah cakap buruk..dosa okay...


ASSALAMUALAIKUM...

7 comments:

chekuduks bacee said...

alolololo....rileks k....mmg susah nk puas kan hati org....i know who u r...peeps loves u so much.....x aci MAS bg cuti lame.....warghhhh

asna ashraff said...

kau suka menambah dosa pembaca dgn memberi salam kaan. haih penat aku menjawab salam kesucian kau tu ;)

Nellisa Hasan said...

nape ni?

mista cookies said...

MSO!!! Jom kluar2 lepak ngn elmo, kief n ur ex jugak!! ngee~

syafiq othman said...

thanks kuduk....ko mmg terbaik la wei...huhuhu

asna, jawab salam kan wajib....dosa tak jawab okay...wakakakakakaka

elis, luahan perasaan seseorang yang nak keje..tu je...hehe

kukis, bilekah?? semangat korang kua kan....

reez said...

.aku jumpa ko ngn nas lu byk je ko ckp...ahaha......uneducational ke tak g lah mati asal diri sendiri puas kan mso?...:)

syafiq othman said...

reez, sebab ko pon byk ckp...sbb tu aku ok boleh masok kot...huhuhu yup2..yeay ko sokong aku..hui3....