kalau bising sila tekan X...hihihihi

Thursday, April 14, 2011

GUA BERANGAN BRO


ASSALAMUALAIKUM..

bro, things i want in my life...

1) a good career bro...and i choose to fly...skang tak keje lagi hopefully gonna start soon lah bro...
gamba lame..sheetttt~~

2) dapat gaji nak beli umah dulu bro...slalu berangan nak ade rumah selesa bro..nak kecik je bro..duduk sorang2 bro...selesa sikit bro...senang nak bawak family datang...waaah!! padahal~~~ jeng jeng jeng bro..

living room nak kale putih and turquoise bro...set meja makan nak putih, turquoise ngan hitam....sebab kalau pilih warne lain kang cam tak kene ngan living room kang dah pelik plak kan bro...huhuhu
='( santek betul ruang tamu kau..simple je..dan kale die aku suke bro..

dining table nak tema kale same gak bro....

and sorry to say this bro...apapepon lah korang nak kate..tapi bedroom aku nak kale putih and pink and sikit hitam...WHATEVER BRO!!!!! aku nak jugak tak kire!!! hahahahaha colour ni tenang dow, bro, yaw, derr...lame berangan nak bilik camni bro...
sorry again..bilik definitely pink and white and black bro..

3) nak jadi anak yang baik tak lupe mak ayah bro....nak tolong mak ayah, nak carikkan dorang massage chair sebijik letak kat umah...penat2 dorang balik keje boleh lepak urut2 bro..baik tak saye bro?
mak aku kompom suke kusi nih bro...die asek sakit tumit je....hmm...boleh membantu nih..

4) bile dah ade rumah, nak bela seko kucing parsi bro....so die lah teman aku tido, makan, tgk tv, online sume....name die mestilah JEREMY bro...pengaruh cite artzooka nih....ngeh3 bro...
 NO...not this one..
HMM..takmo kale ni bro....
aiyak....takmo takmo...
 ok...ni ok bro..sejuk mata memandang..wak lu jeremy!...die ni la sambut aku balik keje nanti kan bro..


ok cukup berangan bro...kau ni duduk rumah bosan sangat ni bro....sampai ko berangan nak umah segale bagai kan...belum tentu dapat ye..kau doa je lah ye capiq!!! good luck!! kite ni merancang je la ape yang kite nak kan bro..Tuhan jugak menentukan nanti...ok bro?

jap jap aktiviti aku skang kat umah ialah buat cross stitch gamba spongebob!! horrrrorrrrr!! nampak sangat aku bosan tahap gaban...
cross stitch spongebob aku bro..day 1..lom siap lagi broo...baru siap lidah ngan badan sikit...

semoga syafiq othman mencapai ape yang dihajatinye....amiinnn...

kui3 thank you chayyyang sebab doakan aiiii~~ ekeke..ok berhenti bersifat mereng...papai bro...

ASSALAMUALAIKUM...

14 comments:

nourelcahaya said...

awat spngebob colour hijau? fesyen baru ka?

-aqmalazmi- said...

muntah darah tengok kucing tu wey!! HAHAHHAHA.......btw kau keje pilot kew?

chekuduks bacee said...

amin ya rabbul alamin....wahahhaha....impian ko same ngan aku....i love the mix white n turquioise tuh.....comel bangat dowwww....HAHA!

syafiq othman said...

ain, hijau tu bhgian tepi je macam bayang2 gelap sikit dari kuning so die jadi hijau...huhu tp span hijau cam ok jugak...huhuhu

aqmal, yup yup..hahahahaha sebab tu aku pilih yang putih tu comel..yang lain takmo!!! takut..nanti balik keje stress...

kuduk, amiiin...hahahaha santek kan turquoise kan? aku nak nampak ganas sket entry ni so aku gune bro banyak..hahaha horror...

Mista Elmo said...

comel & sweet kambing sgt apik..hehehe...nti jemput i dtg umah u k..:P

syafiq othman said...

elmo, kambing? wakakakakaka ye nanti i buat kenduri rumah u datang tau...

Nellisa Hasan said...

Bestnya jadi kucing tu. LOL

Munirah Ismail said...

garang gile PINK!

syafiq othman said...

elis, seronok jadi kucing? hmm..betul gak tu..sumorang suke kucing...dapat kasih sayang sepenuhnye...

chichoi, kannnn..ok pe pink wei...cantek kan???

Nellisa Hasan said...

'kucing tu' refer to kucing you la =P bukan sebarang kucing. hehehe..

Anisah Syahirah Ramlan said...

cite rs yg sgt tinggi untk sebuah rumah yg lengkap untuk sorg bujang.
da dpt nt jgn jd pemalas nk kemas plk. haha. dapo merah putih hitam cntik pe? yg laen suma da okay.

syafiq othman said...

elis...hahaha ok i faham..boleh hidup same2 ngan i..kalau buang air merata2 i sebat jugak la...huhuhu

anisah, haha kan? eh nice jugak dapur merah..huhu..ceria rumah i..berangan biar tinggi2...nanti boleh cube dapat yang semirip mungkin dengan angan2 tu..hui3..

asna ashraff said...

jeremy wak loooo! nama kucing aku bushido! haaa die pakai make-up shiseido ... kucing kau? MAC jaah?

btw aku hegeh nak post macam ni gak kat blog aku

syafiq othman said...

na, bushido? gile ganas weiii!! hahaha kucing aku mestilah comel2 manje camtu... MAC? apekah itu? eiyuuu.... hahahaha

actually entry ni aku dapat inspirasi dari kau lah..horror...