kalau bising sila tekan X...hihihihi

Thursday, April 7, 2011

BEFORE I CALL

ASSALAMUALAIKUM.....


Hun, a few things u need to know when im in love...


1) over sensitive....tapi lepas u cakap u takde orang lain, lega i dengar...huhuhuhu..mmuah3...


2) i akan jadi childish sangat..and this is not a good thing, u know....last time bile i berkelakuan childish it ended up disaster..memalukan diri sendiri..u'll hate me for sure..but kali ni i akan try control la okay....kasi macho cikit..


3) i maybe akan diam and tengok je muke u....tak bermakna i tengah angau...i tengah fikir manyak mende and imagine activities yang i nak buat ngan u and dengan only you...and i really hope u akan pandang i jugak lame2..tak payah cakap pape pun takpe...hehehe...


4) i tak suke pegang tangan dalam wayang sebnanye...jangan pegang tangan i dalam wayang...hui3...sebelom wayang lepas wayang boleh..ngehehehehe...aiyyoo...dosa lah pegang2...woopsi...ok jangan pegang at all....<alaaaaaaaa.....nak jugak =P>


5) i won't care kemane mane pon kite akan pegi...ke bandar ke, ke sawah ke, ke laut ke, because the place doesn't matter anymore..the most important for me mase klua is the moment dengan u...kalau u tak happy, just say it, we'll do something else...i try hilangkan sume bosan u....


6) you said your favourite colour is white...and mine is definitely something else....whatever differences we have, i harap kite same2 cube terima la...huhu okay...takmo gaduh2 okay...pastu break...aiyoo...mintak simpang!!! amiiin~~ bak kate u, yang tua kene mengalah...memandangkan i yang tua, i kene la mengalah....<mane aci weiiiii~~mentang2 i tua ='( > 


7) since u tak drive yet, i la kene drive...and i akan membebel banyak mase bawak kete especially mase jem, nak carik parking or jumpe driver lembap....so u bersabar la eh....you won't die dengar bebelan i..i promise....but bear with me for a while dalam kete..hui3..< i teringat u cakap u stress bile orang tanye u jalan..hahaha...i will ask you a lot...tengok la...hahaha> =P




hmmm ape lagi eh....tak sempat berfikir...so now i nak call you....yeay!!! i'm gonna end my entry with the sacret spell....






ASSALAMUALAIKUM...

7 comments:

asna ashraff said...

kehadapan reader yang terasa,

makhluk ni suka color PINK. pink n white mmg compliment. SEKIAN wassalam.

syafiq othman said...

eh no no no...die dah tau aku suke kale ape...hahahaha...
btw 4 love tu maksudnye 4 hari...omg..jauhnye perjalanan kitorang lagi asna...

mista cookies said...

hehehe.. comel je dis entry.. angau tol encek syafiq neyh ye! untungnye ur lover tuh.. =)

syafiq othman said...

kukis, ok now i rase sangat over..hui3..i kene cool down sket control my anxiety...fuuuh fuuuh~~

mista cookies said...

eyh xpela.. atlist die tau yg u btol2 hargai die.. =)

reez said...

adoi byk sgt karenah ko ni syafiq....jgn kena tgal mcm aku dh lah...ahaha

syafiq othman said...

kukis, heheh tu la i hope die faham la yang i betul2 serius....huhu

reez, ekekeke...bagitau awal2 nanti tak susah nak jage...insyaAllah..aku try jage hubungan ni sebaik mungkin la..serik dah single...letih dow...thanks reez... =)