kalau bising sila tekan X...hihihihi

Tuesday, March 15, 2011

DIARY: MOVIE DATE

ASSALAMUALAIKUM..


malam tadi dalam kol 9 mlm camtu aku gi seremban 2, untuk tgk wayang ngan asna...bak kate asna, tengok cite merong wangsamaju....


helok sangat la tu..sukati kau je ubah2 kan asna kan?? aku sampai awal, so aku gi beli tiket..hmm....bile check seat, full gile babas...kat seremban je kot!! movie kol 11 malam hari isnin!!! time ni la segale umat nak klua tgk wayang kan...


so yang masih available couple seat dengan front row...tak nak aku dok mendongak tengok muvi..so lepas call asna, kitorang decide amek je la couple seat tuh....sweeeet!! hahahahaha...


asna gerak dari gombak...so sementara tunggu die, aku jalan2 la tunjuk muke kat jusco seremban 2 neh...dapat tengok2 orang je sebab kedai dah ade yang start nak tutup dah...


1 mende pasal aku, aku suke tengok orang...suke tgk cara org pakai, jalan, shopping, cara dorang bawak diri...ngeh3...


bile asna dah sampai, kitorang tetibe gerak gi beli popcorn...tetibe je takde pun decide nak beli pape untuk movie..asna beli caramel popcorn sebalang, air seteroberi 2 cawan and hotdog panjaaaaaaaaaaaaaaaaang 2 ketul..


sorang 1 la motif share2?? .huih happy betul kitorang beli hotdog smalam tatau lah kenapa...jarang makan hotdog time movie kot... =P


pastu kitorang pon masok la hall carik seat, aku lapa gile kot belom start movie trailer pon hotdog aku dah habis...asna die cool lagi...makan popcorn dulu...hui3...


so kat situ lah kitorang mlm td, couple seat tengok merong wangsamaju....wakakaka..mmg cerita romantik gile vavi...


the movie was OK je pade aku..untuk cite melayu, kagum jugak la ngan KRU, takde lagi cite melayu macam tu stakat ni, takde masalah ngan cite tu..layaaan kan je...


lepas movie, aku merasa la naik kereta baru asna..myvi limited edition kale pink!! ZOMG...santek gile kete weii..bau kedai lagi..plastik seat pon tak sempat bukak lagi...kui3...seronok aku naik kete pink kejap..


asna hantar gi kat kete aku, kitorang pon gerak la balik umah asna..banyak jugak kitorang borak..pasal problems and cite terbaru masing2..lame gak tak jumpe asna sebnanye...3 minggu...usually bile kitorang kua, bogo ikut skali...tp bogo busy plak so tak perlu lah kacau die...


lpas cite problem dan kesah terbaru masing2, aku balik ke bongek balik..so tu lah perjumpaan pendek aku ngan asna malam smalam...dalam kol 3pagi aku sampai bongek..


arini, aku bangun kol 12tghari..terus online...tak dapat la breakfast...huuhu tunggu lunch je la...petang ni Keif,kawan aku nak datang rumah...aku tgh tunggu die lah ni..sok pagi2 naik gunung datuk dengan Keif...for the 2nd time aku naik nih..hui3...seronok plak aku panjat gunung...tenang je...
rindu puncak gunung datuk nih!! aiyooo~ sangat cantek..


so ni lah aku skang ni duduk depan lappy menaip tah ape2...harap2 ade la aktiviti aku lepas ni...ape aku nak buat pon tatau...


ASSALAMUALAIKUM...

9 comments:

chekuduks bacee said...

soon gonna be ur activity with me~~~yezzzaaaaa

syafiq othman said...

hahaha eee tok sabau aku ni kuduk..lambat sangat rasenye nih...hui3...

Qarl said...

walaweyh

a very details diary.

have a good day!

chekuduks bacee said...

yeahhhh......excited too~~~plis make it real~~tee hee
nk jerit puas2 lupekan problemosss.....

Aiman Ariffin said...

waaaaaaa bestnye life haiho haiho! nak jugak camni haha enjoy while u can k :)

syafiq othman said...

qarl, huhu bile nengok muvi ngan i plak?

kuduk,baik lah...ok je..aku ON..siapa makhluk keempat terbabit dalam kegiatan haram kite nanti? dah ade calon?

aiman, u busy tak kat brisbane..thinkin of goin there dalam mase tdekat nih...

Munirah Ismail said...

cakap ngn asna bile nak bawak aku naik kete baru?*tiba2*..

mista cookies said...

naek gunung datok ngn keif? wow.. die xgatu pun neyh.. leh kne bahan neyh.. hehehe.. =P

syafiq othman said...

choi...haaaaa minat la tu kete kale pink!! hui3...

kukis, ngeh3.. die senyap2 je tu.....i tolong hebahkan die datang rembau..kui3....