kalau bising sila tekan X...hihihihi

Wednesday, September 7, 2011

cerita cinta kau sampai bile nak habis lah weiii

ASSALAMUALAIKUM....


-klang, selangor,
-hari ke 3 percubaan untuk diet...


-memblog setelah berkurun tak menulis...menaip dengan lambat sebab jari-jemari dah gemuk sket...muka dah tembam, perut dah agak boyot, dahi dah berkedut sket....leher dah berlipat2...haiih~~
ape boleh buat..sumorang pon akan tua kan...hmm....habuuut~~

hari ni ez, housemate aku buat masak lomak cili api fevret kitorang...mampos!!...sampai ke tua aku takkan diet kalau ade masak lomak...terima kasih kat orang yang cipta masak lomak cili api...sodap gilo...

bangun tido tghari tadi,terus melantak, lepas tu gi plaza alam sentral betulkan laptop, pastu gi makan ngan kekasih hati and akak ipar kat kedai kek klang, lepas tu balik rumah dan melepak kat umah, main flight simulator dengan angrybird...tu lah keja aku sepanjang hari yang mulia ini..
raya? cukup2 la tu..bukan dapat dwet raya pon...sape2 nak kasi dwet raya boleh la aku datang..

well, back to the love story...tak sumenye indah ye adik adik....kita minta panas, Allah turunkan hujan, kite salahkan sume bende.. lepas tu Allah bagi pelangi yang cantik lepas hujan..time tu baru tau ade hikmah di sebalik setiap kejadian....lupakan kekasih lama...jaga yang dok ada skarang ni elok2...
*boring* booOOooOoo~~


let the pictures tell you the story lah eh....


wtf? like i care about your damn giraffe!!


here comes the satan playing his part in my life...


 ooopsss~
 woooopssss~~~
aaaaaaaaawwwwwwwww~~~~

 and after some time i realised it was soooo wrong!!! so i stop and i was very lucky, at that moment i found sayang...
at the end of the day, all that matter is
and....




 thank you for loving me and accepting my love in return, sayang... 


ASSALAMUALAIKUM...

3 comments:

chekuduks bacee said...

seb bek sempat trsedar dr da mlepas baru nk sedar kan.....better be late than never....kawen dogheh....den tunggu kad jemputan ko nih.....wakaka

haris hafariszi said...

suce a lovely couple~~

syafiq othman said...

kuduk, hehehehe..tu la..kau kawen pon aku tunggu kad ok....jemput guna sms, fb aku tak mo datang....kui3....

haris, thank you...god bless you...hehe...