kalau bising sila tekan X...hihihihi

Saturday, May 14, 2011

KITARAN BULAN MEI

ASSALAMUALAIKUM...


gaji masok 24hb APRIL....
dan aktiviti aku ialah,
tengok THOR 3 kali...skali ngan kuduk and jejai kat alamanda, second time ngan nurin and Ad kat sunway, 3rd time tengok dengan padil kat bukit raja...horrrroooorrrrr...

gi tengok water for elephants dengan my besties asna and bogo kat wangsa walk..

 greenbox karok ngan asna and bogo kat sungei wang..
karok macam orang gila...everyday karok...

superstar pegi 3 kali...skali ngan aneez cekuduk, 2nd time ngan nas, 3rd time dengan asna, dina and Lya...

neway pegi ngan asna and bogo kat cheras..

dan ade lagi 2kali karok kat shah alam aku tatau ape name tempat tu....gi ngan Nurin and Ad, 2nd time gi ngan nasrul, lala,salmi, zana...
selain gi karok setiap hari, pegi fitness first kat cheras...bajet badan cantik la lepas gym..hahaha..padahal cuci mata je...


OHMIGOSH life has been great....at least for the first week since payday...

ehem ehemmmm....2nd and 3rd week, macam ni pulak cerita dia,




OMIGOSH..life has been superb!!!

the moral of the stories are:
1) jangan gi tengok  the same movie 3 kali
2) jangan karok setiap hari
3) jangan enjoy je lepas tu kau merana di tengah bulan...hahahahahaha..

ASSALAMUALAIKUM...

7 comments:

chekuduks bacee said...

HAHAHA!itulahh den suruh amik duit minyak ngan duit tiket wayang kat jejai ko jual mahal....kan da merana...maggie best ape....have fun with u too!

syafiq othman said...

wakakakakaka...eh tu aku blanje la...ape de hal...takde la menyesal...yang kite bergumbira kan haritu???

asna ashraff said...

yang fitness first tu berbaloi wei!!! kita enjoy babeng kanz. konci kereta kau tak cerita plak?

aku bulan ni 3 kali ke KLIA.. ha hado?

syafiq othman said...

asna, tu la...fitness first tu mmg seronok la...cap BOIII!! sebnanye banyak mende malang lagi bulan ni..tp tak helok la cerita semua..kau je tau kan...hahahahaha

2 kali kau pegi klia sebab aku...terharunyeee~~ huhuhuhu

Nellisa Hasan said...

Eh, bila you pegi wangsa walk?? tak bagitau I pun

Joey said...

bila nak ajak aku mengetest vokal neh...?? hahahaha

syafiq othman said...

elis, aritu ade...before kite jumpe nas tu...but tgh malam sangat..taknak kacau u...huhuhu

joey, haih, boleh tahan ke suara tu? kih3...jom melalak sama2..bila2 la ajak asna skali...